Internet- ja MMS-asetukset

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Jos haluat lähettää multimediaviestejä tai käyttää Internetiä ilman ‎Wi-Fi -verkkoa, tarvitset toimivan mobiilidatayhteyden ja asianmukaiset Internet- ja MMS (Multimedia Messaging Service) -asetukset. Alla on joitakin vihjeitä:

• Useimpien matkapuhelinverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tämän ansiosta voit aloittaa Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen heti.
    • Voit tarkistaa Internet- ja MMS-asetusten päivitykset manuaalisesti. Jos muutat tai poistat Internet- tai MMS-asetuksen vahingossa, lataa Internet- ja MMS-asetukset uudelleen.
    • Lue vianmääritysvinkkejä verkon kattavuuteen, mobiilidataan ja multimediaviesteihin liittyviin ongelmiin.
    • Jos STAMINA-tilan akun keston asetus on käytössä virran säästämiseksi, kaikki mobiilidataliikenne keskeytetään, kun näyttö on sammutettuna. Jos tästä aiheutuu yhteysongelmia, voit määrittää, että joitakin sovelluksia ja palveluja ei keskeytetä, tai voit poistaa STAMINA-tilan käytöstä tilapäisesti.
    • Jos samalla laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja, eli ensisijainen käyttäjä, voi ladata Internet- ja viestiasetukset asetusvalikosta. Ladatut asetukset koskevat kuitenkin kaikkia käyttäjiä.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Internet settings.
    3. Napauta HYVÄKSY. Kun asetukset on ladattu, näet tilarivillä -kuvakkeen, joka merkitsee sitä, että mobiilidatayhteys on käytössä.

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus tai ‎Wi-Fi -verkon toimivuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > .
    4. Napauta Nimi, anna haluamasi nimi ja napauta sitten OK.
    5. Napauta Yhteysosoite, anna käyttöpisteen nimi ja napauta sitten OK.
    6. Anna kaikki muut vaaditut tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat pakollisia, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta > Tallenna.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Näet lisätietoja napauttamalla jotain käytettävissä olevaa kohdetta.