account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Videokeskustelu

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Google Duo™ on laitteeseesi sisältyvä videokeskustelusovellus, jonka avulla voit keskustella samaa sovellusta Android™- tai iOS-laitteella käyttävien kavereidesi kanssa.

    Saat lisätietoja sovelluksen käytöstä osoitteesta https://support.google.com/duo/.

    Videopuhelutoiminto toimii vain etukameralla varustetuissa laitteissa.

    Duo™-sovelluksen käyttö

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Google > Duo.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!