Aloitusnäyttö

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Aloitusnäyttö on laitteen käytön aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään 20 ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna piste osoittaa tällä hetkellä näytetyn ruudun.

Paneelien laajennus aloitusnäytössä

1 Xperia™-laitteen tervetulolisäohjelma – avaa lisäohjelma napauttamalla ja valitse sitten tehtävä, kuten sisällön kopiointi vanhasta laitteestasi tai Xperia™-palvelujen määritys.
    2 Pisteet – nämä ilmaisevat aloitusnäytön sivujen määrän.

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina .

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Aloitusnäytön ruudut

Ruudun lisääminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten näytön vasemmasta yläkulmasta .

Kun Google-haku ja Google Now ovat käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu niille. Tässä tapauksessa et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua. Lisätietoja on kohdassa Googlen hakutoiminto ja Google Now.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Voit selata ruutuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla .

Kun Google-haku ja Google Now ovat käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu niille. Tässä tapauksessa et voi lisätä lisäruutuja vasemmalle. Lisätietoja on kohdassa Googlen hakutoiminto ja Google Now.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Sovelluksen poistaminen aloitusnäytöstä tai sovelluksen poistaminen käytöstä

Kun poistat esiasennetun sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Apps. Voit poistaa kokonaan vain itse lataamiasi sovelluksia.

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Selaa paneeleita pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa tai poistaa käytöstä, on varustettu merkinnällä .
    3. Napauta haluamaasi sovellusta ja napauta sitten Poista käytöstä (jos kyseessä on esiasennettu sovellus) tai OK (jos kyseessä on itse lataamasi sovellus, jonka haluat poistaa).

Kuvakkeiden koon säätäminen aloitusnäytössä

1. Kosketa ja pidä alhaalla jotakin kohtaa aloitusnäytössä, kunnes laite värisee, ja napauta sitten .
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse vaihtoehto.