Auta meitä parantamaan ohjelmistoa

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit sallia laitteesi käyttötietojen lähettämisen, jotta Sony Mobile saisi nimettömiä virheraportteja ja tilastoja, jotka auttavat parantamaan ohjelmistoamme. Kerätyt tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja.

Käyttötietojen lähettämisen salliminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Käyttötietojen asetukset.
    3. Valitse valintaruutu Lähetä käyttötiedot, jos sitä ei vielä ole valittu.
    4. Napauta Hyväksy.