account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Gmail™

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

    Gmailin Saapuneet-kansion yleiskatsaus
    1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja kansioiden luettelo
    2 Etsi sähköpostiviestejä
    3 Luettelo sähköpostiviesteistä
    4 Kirjoita sähköpostiviesti

    Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

    • Kun Gmail-sovellus on auki, napauta , etsi Ohje ja palaute ja napauta sitä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!