account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Voit siirtää puheluita toiselle vastaanottajalle, esimerkiksi toiseen puhelinnumeroon tai toiseen laitteeseen.

    Soitonsiirto

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Soitonsiirto > Äänipuhelu ja valitse haluamasi asetus.
    4. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten Ota käyttöön.

    Soitonsiirron poistaminen käytöstä

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Soitonsiirto > Äänipuhelu.
    3. Valitse asetus ja napauta sitten Poista käytöstä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!