Kadonneen laitteen etsiminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Laitteen paikantaminen kartalla

Jos sinulla on Google™-tili, Protection by my Xperia -verkkopalvelu voi auttaa paikantamaan laitteen ja suojaamaan sitä, jos kadotat sen. Jos olet aktivoinut tämän palvelun laitteessasi, voit

• paikantaa laitteen kartalla
    • soittaa hälytyksen myös silloin, kun laite on Älä häiritse -tilassa
    • lukita laitteen etäsijainnista ja näyttää yhteystiedot sen näytössä sen löytäjälle
    • tyhjentää laitteen sisäisen ja ulkoisen muistin etäsijainnista viimeisenä keinona.

Jos tyhjennät laitteen sisäisen muistin Protection by my Xperia -verkkopalvelun avulla, sinun on kirjauduttava sille Google™-tilille, jolle laite on viimeksi synkronoitu, kun käynnistät laitteen seuraavan kerran.

Protection by my Xperia -palvelu ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Protection by my Xperia -palvelun käyttöönottaminen

1. Varmista, että sinulla on käytössäsi datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > my Xperia -suojaus > AKTIVOI.
    4. Valitse valintaruutu, jolla hyväksyt palvelun käyttöehdot. Napauta sitten HYVÄKSY.
    5. Kirjaudu Google™-tiliisi pyydettäessä. Jos sinulla ei ole tiliä, luo tili.
    6. Jos haluat varmistaa, että Protection by my Xperia -palvelu voi paikantaa laitteesi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään Google™-tililäsi.

Jos laitteella on useita käyttäjiä, vain omistajana kirjautunut käyttäjä voi käyttää Protection by my Xperia -palvelua.

Kadonneen laitteen etsiminen, lukitseminen ja tyhjentäminen

Google tarjoaa verkossa sijainti- ja suojauspalvelun nimeltä Etsi oma laite . Kun kirjaudut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä. Jos laitteesi katoaa, Etsi oma laite -palvelun avulla voit

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin kartalla
    • lukita sen ja näyttää viestin sen lukitusnäytöllä
    • avata lukituksen ja poistaa laitteen sisällön
    • soittaa laitteessa merkkiäänen, vaikka äänet eivät olisi käytössä.

Laitteen täytyy olla käynnissä ja yhteydessä Internetiin. Lisäksi paikannuspalvelun täytyy olla käytössä. Etsi oma laite -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Saat lisätietoja Etsi oma laite -palvelusta osoitteesta https://support.google.com/ .

Jos tyhjennät laitteen sisällön Etsi oma laite -palvelun avulla, sinun täytyy antaa Google-tilin käyttäjänimi ja salasana, kun haluat käyttää laitetta uudelleen. Tämä voi olla mikä tahansa laitteeseen omistajaksi määritetty Google-tili. Jos et voi antaa näitä tietoja määrityksen yhteydessä, et voi käyttää laitettasi ollenkaan sen tyhjentämisen jälkeen.

Laitteen paikannustoiminnon käytön tarkistaminen