Hätäpuhelut

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Avaa numeronäppäimistö.
    2. Anna hätänumero ja napauta .

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta HÄTÄ.
    2. Anna hätänumero ja napauta .

Hätäpuhelun soittaminen näytön ollessa lukittuna

1. Jos käytössä oleva näyttölukitustyyppi on Sipaisu, tuo valintapaneeli näkyviin pyyhkäisemällä ylös ja napauttamalla ja napauttamalla sitten . Anna hätänumero ja napauta .
    2. Jos näyttö on lukittu kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, pyyhkäise ylös ja napauta HÄTÄ. Anna hätänumero ja napauta .