account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Sähköpostitilin asetukset

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Sähköpostitilin poistaminen laitteesta

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Napauta ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    5. Napauta Poista tili > OK.

    Saapuneet-kansion tarkistusaikavälin muuttaminen

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Napauta ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse haluamasi tili.
    5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja valitse haluamasi asetus.

    Automaattisen Poissa-vastauksen määrittäminen Exchange ActiveSync -tilille

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Sähköposti.
    2. Napauta ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse se EAS (Exchange Active Sync) -tili, jolle haluat asettaa Poissa-automaattivastauksen.
    4. Napauta Poissaoloviesti.
    5. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    6. Valitse tarvittaessa Aseta aikaväli -valintaruutu ja määritä automaattivastauksen aikajakso.
    7. Kirjoita Poissa-viesti sille varattuun tekstikenttään.
    8. Vahvista napauttamalla OK.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!