Tekstin muokkaaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit valita, leikata, kopioida ja liittää tekstiä samalla, kun kirjoitat. Jos haluat nähdä muokkausasetukset sovelluspalkissa, kaksoisnapauta kirjoitettua tekstiä.

Sovelluspalkki

Valitulle tekstille voidaan suorittaa seuraavat toiminnot:

• Kopioi
    • Liitä
    • Jaa
    • Valitse kaikki
    • Auta.

Liitä on näkyvissä vain, kun olet tallentanut tekstiä leikepöydälle.

Tekstin valitseminen

1. Korosta haluamasi sana kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit valita lisää tekstiä vetämällä korostetun sanan kumpaa tahansa reunaa.

Tekstin muokkaaminen

1. Tuo sovellusrivin näkyviin kaksoisnapauttamalla sanaa.
    2. Valitse muokattava teksti ja tee sitten haluamasi muutokset sovellusrivin avulla.

Suurennuslasin käyttö

• Kun syötöt tekstiä, napauta ja pidä painettuna tekstikenttää esittääksesi tekstin suurennettuna, ja aseta kursori minne haluat tekstikentällä.