Älä häiritse -tila

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit asettaa laitteesi manuaalisesti Älä häiritse -tilaan ja päättää, kauanko laitteesi pysyy Älä häiritse -tilassa. Voit myös määrittää ennalta, koska laitteesi siirtyy Älä häiritse -tilaan automaattisesti.

Älä häiritse -tilan käyttöönotto

1. Avaa pika-asetusruutu vetämällä tilarivi kokonaan alas kahdella sormella.
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Valitse asetus ja napauta sitten VALMIS.

Nopea Älä häiritse -tilan, värinätilan ja äänellisen tilan välillä vaihtaminen

1. Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes näyttöön ilmestyy , tai .
    2. Voit siirtyä nopeasti värinätilasta äänelliseen tilaan (tai toisinpäin) napauttamalla tai . Jos haluat ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön, paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kun olet värinätilassa.

Älä häiritse -tilan aikataulun määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse > Automaattiset säännöt.
    3. Valitse haluamasi automaattiset säännöt. Jos haluat lisätä uuden säännön, napauta .
    4. Napauta Valitse sääntötyyppi ja valitse haluamasi asetus.
    5. Anna säännölle nimi ja napauta sitten OK.
    6. Etsi Päivät ja napauta sitä. Valitse sitten haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta VALMIS.
    7. Jos haluat muokata alkamisaikaa, napauta Aloitusaika, valitse uusi alkamisaika ja napauta sitten OK.
    8. Jos haluat muokata päättymisaikaa, napauta Päättymisaika, valitse uusi päättymisaika ja napauta sitten OK. Laitteesi pysyy Älä häiritse -tilassa valitun aikavälin aikana.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse -tilassa

Voit valita, millaiset ilmoitukset voivat toistaa äänen Älä häiritse -tilassa ja suodattaa poikkeukset ilmoitusten lähettäjän mukaan. Yleisimpiä poikkeustyyppejä ovat seuraavat:
    • Tapahtumat ja muistutukset
    • Puhelut
    • Viestit
    • Herätykset

Tärkeiden poikkeuksien salliminen Älä häiritse -tilassa

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ei saa häiritä > Salli vain ensisijaiset.
    3. Napauta Puhelut tai Viestit.
    4. Valitse asetus.