Datakäyttö matkoilla

Kun matkustat kotimatkapuhelinverkkosi ulkopuolelle, saatat joutua käyttämään Internetiä mobiilidatayhteydellä. Tällöin sinun on sallittava laitteellesi verkkovierailut. Verkkovierailuista saattaa aiheutua lisäkustannuksia. Suosittelemme, että tarkistat datakäytön hinnat etukäteen.

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on mahdollisesti kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit sallia verkkovierailujen datakäytön tai poistaa sen käytöstä.

Dataverkkovierailujen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Roaming-data-liukusäädintä.

Et voi ottaa dataverkkovierailua käyttöön, jos mobiilidataliikenne on poissa käytöstä.