Kalenteri

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Kalenteri-sovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi. Jos olet kirjautunut vähintään yhteen kalentereita sisältävään verkko-tiliin, esimerkiksi Google™-tiliin, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös Kalenteri-sovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa lyhyen ilmoitusäänen muistutukseksi.

Kalenterin yleiskatsaus

1 Määritä asetukset ja valitse näkymätyyppi ja kalenterit, joita haluat käyttää.
    2 Tarkista kuluvan kuukauden yleiskatsaus.
    3 Palaa kuluvan päivän kohdalle.
    4 Käytä muita asetuksia.
    5 Voit selata kalenteria vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin.
    6 Lisää kalenterimerkintä.

Lisätietoja Kalenteri-sovelluksesta

• Kun Kalenteri-sovellus on auki, napauta , etsi Ohje ja palaute ja napauta sitä.