Puheluiden rajoittaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit estää kaikki saapuvat tai lähtevät puhelut tai tiettyyn luokkaan kuuluvat puhelut. Jos olet saanut PIN2-koodin operaattorilta, voit myös rajoittaa soitettavia puheluita kiinteiden valintanumeroiden (FDN) avulla. Jos liittymääsi kuuluu vastaajapalvelu, voit lähettää kaikki tietyn yhteyshenkilön saapuvat puhelut suoraan vastaajaan.

Kaikki verkko-operaattorit eivät tue FDN-numeroita. Ota yhteyttä verkko-operaattoriin ja selvitä, tukeeko SIM-korttisi tai verkkopalvelusi tätä ominaisuutta.

Tietystä numerosta tulevien puheluiden ja viestien estäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta > Asetukset > Estä numerot > Lisää numero.
    3. Anna puhelinnumero, josta tulevat viestit ja puhelut haluat estää, ja napauta sitten ESTÄ.

Kiinteän valinnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Sallitut numerot.
    3. Jos haluat ottaa kiinteän valinnan käyttöön, valitse Aktivoi kiinteä valinta. Jos haluat poistaa kiinteän valinnan käytöstä, valitse Poista kiinteän valinnan aktivointi.
    4. Anna PIN2-koodi ja napauta OK.

Hyväksyttyjen puhelun vastaanottajien luettelon käyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Sallitut numerot.

SIM-kortin PIN2-koodin vaihtaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Vaihda PIN2-koodi.
    4. Anna vanhan SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    5. Anna uuden SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    6. Vahvista uusi PIN2-koodi ja napauta OK.

Tietyn yhteyshenkilön puheluiden siirtäminen suoraan vastaajaan

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Valitse haluamasi yhteystieto.
    4. Napauta > .
    5. Valitse Kaikki puhelut vastaajaan -valintaruutu.
    6. Napauta Tallenna.