Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille.

Kaikkien yhteystietojen vieminen sisäiseen muistiin

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Paina ja napauta sitten Tuo/vie > Vie SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta > Näytä sisäinen tila.
    4. Napauta ja napauta sitten laitteesi mallinumeroa kohdan vierestä.
    5. Valitse kohdekansio tai napauta Tallenna.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikortille

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Paina ja napauta sitten Tuo/vie > Vie SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta > SD card.
    4. Napauta Tallenna.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta > Tuo/vie.
    3. Napauta Vie SIM-kortille.
    4. Napauta OK.