Sovellusten yleiskatsaus

Joitain sovelluksia ei ehkä ole laitteessasi tai niitä ei ehkä tueta kaikissa verkoissa tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.

Albumi-sovelluksella voit hallita, katsella ja muokata kuvia ja videoita.

Selaa, hae ja osta tuhansia tuotteita suoraan laitteellasi.

Suojaa laitteesi viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkon vaaroilta.

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoita.

Chrome-selaimella voit selata ja lukea verkkosivuja, katsoa kuvia sekä hallita kirjanmerkkejä.

Kello-sovelluksella voit määrittää erilaisia herätyksiä ja ajastimia.

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoja.

Voit käyttää ladattuja sovelluksia, asiakirjoja ja kuvia.

Soita videopuheluita Duo™-sovelluksella.

Luo ja muokkaa tiedostoja ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Tallenna tiedostoja ja asiakirjoja helposti millä tahansa laitteella käytettäväksi, jaa niitä kavereidesi kanssa ja tee yhteistyötä työtovereidesi kanssa.

Luo ja muokkaa laskentataulukoita ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Luo ja muokkaa esityksiä ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä henkilökohtaisilta tileiltä että työtileiltä.

Facebook™-sovelluksella voit pitää yhteyttä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin kautta maailman.

Selaa ja kuuntele FM-radioasemia.

Gmail™-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Nauti musiikista, elokuvista, sovelluksista ja peleistä laitteellasi. Voit esimerkiksi hyödyntää vain Xperia™-laitteille tarjottavaa ainutlaatuista sisältöä.

Näytä nykyinen sijaintisi, etsi muita sijainteja ja suunnittele reittejä Google Maps™ -sovelluksella.

Viestisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai Smart Dial -toiminnolla.

Järjestä, hae tai selaa kaikkia kuviasi ja videoitasi.

Google Playn elokuva- ja TV-sovelluksella voit katsoa Google Playsta vuokraamiasi ja ostamiasi elokuvia.

Google Playn Musiikki-sovelluksella voit tutustua tuhansiin kappaleisiin ja kuunnella niitä.

Play Store™ -sovelluksella voit etsiä ilmaiseksi ladattavia ja maksullisia sovelluksia.

Pidä yhteyttä pelikavereihisi ja pelaa suosikkipelejäsi, tee ostoksia PlayStation®Storessa ja hyödynnä monia muita toimintoja.

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vinkkejä.

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Hae sisältöä verkosta äänikomennoilla

Sää-sovelluksella voit seurata sääennusteita.

What’s New -sovelluksella voit tutustua uusiin peleihin ja sovelluksiin sekä uuteen mediasisältöön.

YouTube™-sovelluksella voit katsoa videoita käyttäjiltä kaikkialta maailmasta ja jakaa omia videoitasi.