Albumin aloitusnäytön valikko

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Albumi-sovelluksen aloitusnäytön valikossa voit selata kaikkien kuva-albumeiden sisältöä, mukaan lukien erikoistehosteiden avulla otetut kuva- ja videot sekä sisältö, jonka jaat verkossa esimerkiksi Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallita sisältöä ja katsella verkkoon tallennettuja kuvia. Albumi-sovelluksessa voit myös lisätä kuviin paikkamerkintöjä, tehdä perustason muokkauksia ja jakaa sisältöä langattomalla Bluetooth®-tekniikalla tai sähköpostilla.

Albumin aloitusnäytön valikon yleiskatsaus
    1 Palaa Albumi-sovelluksen aloitusnäyttöön, josta näet kaiken sisällön
    2 Näytä kaikki laitteen kameralla otetut kuvat ja videot
    3 Näytä laitteen eri kansioihin tallennetut kuvat ja videot
    4 Näytä kaikki laitteeseen tallennetut videot
    5 Näytä kuvat kartta- tai maapallonäkymässä
    6 Näytä suosikkikuvat ja -videot
    7 Avaa Albumi-sovelluksen asetusvalikko
    8 Avaa verkkotuki
    9 Näytä verkkopalveluiden kuvat

Verkkopalveluiden kuvien katselu Albumi-sovelluksessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Albumi ja napauta sitten .
    3. Napauta haluamaasi verkkopalvelua ja aloita sen käyttö näytön ohjeiden mukaisesti. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat verkkoalbumit näytetään.
    4. Näet albumin sisällön napauttamalla. Valitse sitten haluamasi kuva.
    5. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.