Kello

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit määrittää yhden tai useamman herätyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua äänitiedostoa. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Herätysten ja hälytysten yleiskatsaus

1 Siirry hälytysten välilehteen
    2 Siirry maailmankellon välilehteen
    3 Siirry ajanottovälilehteen
    4 Siirry ajastinvälilehteen
    5 Näytä nykyisen välilehden asetukset
    6 Avaa päivämäärä- ja aika-asetukset
    7 Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä
    8 Lisää uusi hälytys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi Kello ja napauta sitä.
    3. Napauta .
    4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
    5. Napauta OK.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta TORKU.

Herätyksen sammuttaminen

• Vedä -kuvaketta oikealle.

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten .

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Tee haluamasi muutokset.
    3. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Etsi Kello, napauta sitä ja napauta sitten sen herätyksen liukusäädintä, jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Hälytyksen poistaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten poistettavaa herätystä pitkään.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten KYLLÄ.

Herätysäänen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta VALMIS ja napauta sitten Tallenna.

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Ääni, soittoääni ja äänenvoimakkuus .

Herätyksen äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädin kohdassa Hälytyksen äänenvoimakkuus haluamaasi kohtaan.
    3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Toista uudelleen.
    3. Valitse haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon käyttöönottaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Värinä-liukusäädintä.
    3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja valitse sitten muokattava hälytys.
    2. Napauta Sivunäppäimien toiminta ja valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta, kun niitä painetaan hälytyksen aikana.
    3. Napauta Tallenna.