Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit lisätä, muokata ja poistaa laitteen sekä synkronoitujen tilien yhteystietoja. Voit lisätä yhteystiedoille kuvia ja määrittää niille yksilöllisiä soittoääniä. Voit myös muokata omia yhteystietojasi.

Yhteystiedon lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta .
    3. Jos olet synkronoinut yhteystiedot yhden tai useamman tilin välillä ja lisäät yhteystietoja ensimmäistä kertaa, sinun täytyy valita tili, johon haluat yhteystiedon lisätä. Voit myös napauttaa Phone contact, jos haluat ainoastaan käyttää yhteystietoa ja tallentaa sen laitteeseen.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Kun tallennat yhteystiedon tiiliin, kyseinen tili näytetään tallentamisen oletustilinä, kun seuraavan kerran lisäät yhteystiedon. Jos haluat vaihtaa tiliä, jolle yhteystieto tallennetaan, sinun täytyy luoda yhteystieto uudelleen ja tallentaa se sitten oikeaan tiliin.

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita ulkomailla.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten .
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Kuvan lisääminen yhteystietoon

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten .
    3. Napauta ja valitse yhteystiedon kuvan lisäämistapa ja muokkaa kuvaa tarvittaessa.
    4. Kun olet lisännyt kuvan, napauta Tallenna.

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi-sovelluksesta. Jos haluat lisätä verkkotilille tallennetun kuvan, sinun täytyy ladata kuva ensin.

Yhteyshenkilön soittoäänen mukauttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten .
    3. Napauta > Aseta soittoääni.
    4. Valitse asetus luettelosta. Voit myös napauttaa ja valita sitten laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston. Napauta lopuksi VALMIS.
    5. Napauta Tallenna.

Kaikkien tietyn yhteystiedon puheluiden siirtäminen vastaajaan

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten .
    3. Napauta ja valitse sitten Kaikki puhelut vastaajaan -valintaruutu.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Puhelinnumeron estäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta ja napauta sitten Estetyt numerot.
    3. Napauta LISÄÄ NUMERO ja anna sitten puhelinnumero, josta tulevat viestit ja puhelut haluat estää.
    4. Napauta ESTÄ.

Yhteystietojen poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Koske poistettavaa yhteystietoa (pitkä painallus).
    3. Jos haluat poistaa yhteystietoja, valitse haluamiesi yhteystietojen valintaruudut.
    4. Napauta ja napauta sitten Poista yhteystieto.
    5. Vahvista napauttamalla POISTA.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta MINÄ ja napauta sitten .
    3. Anna uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Uuden yhteystiedon luominen tekstiviestistä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > .
    2. Napauta puhelinnumeron vieressä olevaa kuvaketta ja napauta sitten Tallenna.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.