Käyttöohjeet

Tarkista matkapuhelimien, lähettävien laitteiden ja korvanappien käyttöä koskevat soveltuvat lait ja säädökset, ennen kuin käytät tätä laitetta ajaessasi ajoneuvoa tai polkupyörää. Keskity aina täysin ajoneuvon tai polkupyörän ajamiseen ja ympäristöön.

Kun käytät pääyksiköitä ensimmäistä kertaa, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

Xperia Ear Duo n käyttöohjeet

Xperia Ear Duon käyttöohje
    1. Ota pääyksikkö (R) vasempaan käteesi.
    2. Vedä oikeaa korvalehteäsi hellästi alaspäin oikealla kädelläsi.
    3. Liu’uta pääyksikkö korvasi taakse ja aseta rengastuki samalla korvaasi kuvan osoittamalla tavalla. Säädä rengastukea niin, että se istuu korvaasi mukavasti.
    4. Aseta pääyksikkö (L) vasempaan korvaasi samalla tavalla.

Varmista, että korvasi ja lähitunnistimen väliin ei jää hiuksia. Jos lähitunnistin peittyy, se ei toimi oikein.

Rengastuen vaihtaminen

Xperia Ear Duon rengastuki
    1. Valitse rengastukikoko, joka istuu tiukasti ja mukavasti korvaasi.
    2. Kun haluat irrottaa rengastuen, pidä pääyksikköä paikallaan ja työnnä rengastukea suoraan taaksepäin.
    3. Kun haluat kiinnittää rengastuen, aseta pääyksikön kupera osa yhteen rengastuen koveran kohdan kanssa.
    4. Kun kiinnität rengastukea, peitä hakanen A rengastuen kumilla kuvan osoittamalla tavalla. Varo, että et revi rengastukea.

Kun irrotat rengastukea, älä vedä sitä voimalla tai väännä sitä, sillä tämä voi vahingoittaa sitä tai saada sen repeämään. Kun kiinnität rengastukea, tarkista rengastukien vasemmat ja oikeat merkinnät ja pääyksiköt, jotta ne on yhdistetty oikein.

Xperia Ear Duo n ja ihon hoitaminen

Voit välttää ihon ärtymistä puhdistamalla Xperia Ear Duon säännöllisesti. Irrota rengastuki ja puhdista se kuivalla liinalla.

Jos havaitset ihon ärtymistä tai allergisia reaktioita, lopeta Xperia Ear Duon käyttö. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin.