Sony XEA10

Bluetooth-kuvake

Lue erikseen toimitettava Tärkeitä tietoja -lehtinen ennen laitteen käyttämistä.

Sony Mobile Communications Inc. tai sen paikallinen tytäryhtiö julkaisee tämän käyttöoppaan ilman mitään takuita. Sony Mobile Communications Inc. saattaa tehdä tähän käyttöoppaaseen painovirheiden, epätäsmällisten tietojen tai laitteeseen ja/tai sen ohjelmistoon tehtyjen parannusten edellyttämiä korjauksia ja muutoksia ilman eri ilmoitusta. Mahdolliset muutokset sisällytetään käyttöohjeen uusiin painoksiin.

Jotkin tässä käyttöoppaassa kuvatut toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Kaikki oikeudet pidätetään.

©2016 Sony Mobile Communications Inc.

4-12-3 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo, 140-0002 Japan

Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe Limited, Da Vincilaan 7-D1, 1935 Zaventem, Belgium

Bluetooth®-laitteiden yhteensopivuus ja yhteentoimivuus vaihtelee. Laite tukee yleisesti tuotteita, jotka käyttävät Bluetooth®-määritysten versiota 1.2 tai tätä uudempaa versiota sekä Headset- tai Handsfree-profiilia.

Sony on Sony Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Bluetooth® on Bluetooth (SIG) Inc:n tavaramerkki. Sen käytölle on lupa. Kaikki muut merkit ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kaikki tässä mainitut tuote- ja yritysnimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet, joita ei tässä erikseen anneta, pidätetään. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Lisätietoja on osoitteessa www.sonymobile.com.

Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistaviksi, eivätkä ne välttämättä kuvaa tarkasti itse lisälaitetta.