Xperia Earin nollaaminen

Jos Xperia Ear alkaa toimia odottamattomalla tavalla, voit käynnistää sen uudelleen. Jos uudelleenkäynnistäminen ei korjaa ongelmaa, palauta laite oletusasetuksiin.

Xperia Earin käynnistäminen uudelleen

• Paina Assistant- ja puhelunäppäintä 10 sekunnin ajan.

Oletusasetusten palauttaminen

• Paina Assistant- ja puhelunäppäintä nopeasti kaksi kertaa ja paina sitä sitten uudelleen viiden sekunnin ajan. Jos oletusasetusten palautus onnistuu, merkkivalo alkaa vilkkumaan vihreänä.

Kaikki yhdistettyjen laitteiden tiedot poistetaan, kun palautat Xperia Earin oletusasetuksiin. Xperia Ear sammutetaan oletusasetusten palauttamisen jälkeen.