Xperia™ Ear ei reagoi ääneeni

• Jos Xperia™ Ear ei tunnista äänikomentojesi ensimmäisiä sanoja, odota hetken kauemmin äänimerkin jälkeen ennen puhumisen aloittamista.

• Varmista, että laite on liitetty langattomaan verkkoon tai mobiiliverkkoon.

• Varmista, että STAMINA-tila ei ole käytössä laitteessasi. STAMINA-tila voi virran säästämiseksi poistaa käytöstä laitteesi ja Xperia™ Earin välisen yhteyden.

• Varmista, että Google-sovellus on käytössä laitteessasi.

• Varmista, että Bluetooth-kuulokemikrofoni on poistettu käytöstä laitteesi äänitunnistusasetuksissa.