Musiikki-sovelluksen aloitusnäytön valikko

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Musiikin aloitusnäytön valikko tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Siellä voit hallita albumeita ja soittolistoja.

Musiikki-portaali

1 Palaa Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön
    2 Näytä tämänhetkinen toistojono
    3 Selaa kaikkia artisteja
    4 Selaa kaikkia albumeita
    5 Selaa kaikkia kappaleita
    6 Selaa musiikkikirjastoasi ja suodata artistin, albumin tai kappaleen nimen mukaan
    7 Selaa kaikkia soittolistoja
    8 Soita jaettu musiikkitiedosto toisessa laitteessa
    9 Avaa Musiikki-sovelluksen asetusvalikko
    10 Avaa Musiikki-sovelluksen tukivalikko

Musiikki-sovelluksen aloitusnäytön valikon avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app music player.
    2. Napauta Icn sony app calendar l.

Musiikkitiedostojen kotinäkymään palaaminen

• Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta Aloitus.
    • Kun musiikkitiedostojen kotinäkymän valikko on avoinna, napauta valikon oikealla puolella olevaa näyttöä.

Kappaleen poistaminen

1. Selaa musiikkitiedostojen kotinäkymässä valikossa poistettavan kappaleen kohdalle.
    2. Kosketa kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista.
    3. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.