Wi-Fi

‎Wi-Fi‎-yhteyden avulla voit selata Internetiä, ladata sovelluksia tai lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi‎-verkkoon, laitteesi muistaa verkon ja muodostaa siihen automaattisesti yhteyden, kun seuraavan kerran tulet verkon alueelle.

Jotkin ‎Wi-Fi‎-verkot edellyttävät kirjautumista verkkosivulla, ennen kuin verkkoa voi käyttää. Pyydä lisätietoja kyseisen ‎Wi-Fi‎-verkon valvojalta.

Käytettävissä olevat ‎Wi-Fi‎-verkot saattavat olla avoimia tai suojattuja:
    • Avointen ‎Wi-Fi‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi signal 4-merkki.
    • Suojattujen ‎Wi-Fi‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi lock-merkki.

Note

Kaikki ‎Wi-Fi‎-verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, koska ne eivät lähetä verkon nimitietoja (SSID). Jos tiedät verkon nimen, voit lisätä sen manuaalisesti käytettävissä olevien ‎Wi-Fi‎-verkkojen luetteloon.

Wi-Fi-toiminnon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Note

‎Wi-Fi‎-yhteyden muodostamiseen saattaa mennä muutama sekunti.

Yhteyden automaattinen muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Ota Wi-Fi käyttöön napauttamalla liukusäädintä. Kaikki käytettävissä olevat ‎Wi-Fi‎-verkot tulevat näkyviin.
    4. Muodosta yhteys ‎Wi-Fi‎-verkkoon napauttamalla sitä. Jos kyseessä on suojattu verkko, anna sen salasana. Icn sony stat sys wifi signal 4 näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.

Tip

Voit etsiä uusia käytettävissä olevia verkkoja napauttamalla Icn sony key menu ja napauttamalla sitten Päivitä. Jos et voi muodostaa yhteyttä ‎Wi-Fi‎-verkkoon, katso vianmääritysvihjeet.

Wi-Fi-verkon lisääminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony key menu > Lisää verkko.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Jos haluat muokata lisäasetuksia, kuten välityspalvelin- ja IP-asetuksia, valitse valintaruutu Lisäasetukset ja muokkaa asetuksia sitten haluamallasi tavalla.
    8. Napauta Tallenna.

Note

Pyydä verkon SSID-tunnus ja salasana ‎Wi-Fi‎-verkon järjestelmänvalvojalta.

Wi-Fi -signaalin voimakkuuden lisääminen

Wi-Fi-antennin alue

‎Wi-Fi‎-signaalin voimakkuutta ja toimivuutta voi lisätä monilla tavoilla:

• Siirrä laite lähemmäs ‎Wi-Fi‎-käyttöpistettä.
    • Siirrä ‎Wi-Fi‎-käyttöpiste etäälle mahdollisista esteistä ja häiriötekijöistä.
    • Älä peitä laitteen ‎Wi-Fi‎-antennin aluetta (korostettu alue kuvassa).

Wi-Fi-asetukset

Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi‎-verkkoon tai kun lähistöllä on käytettävissä ‎Wi-Fi‎-verkkoja, voit tarkastella näiden verkkojen tilaa. Voit myös määrittää laitteen ilmoittamaan, kun avoin ‎Wi-Fi‎-verkko havaitaan.

Wi-Fi-verkon ilmoitusten ottaminen käyttöön

1. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisäasetukset.
    5. Vedä kohdan Ilmoitukset verkoista liukusäädin oikealle.

Yhdistetyn Wi-Fi-verkon tarkkojen tietojen tarkistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta ‎Wi-Fi‎-verkkoa, johon olet muodostanut yhteyden. Näet verkon tarkat tiedot.

Laitteen MAC-osoitteen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony menu settings. MAC-osoite näkyy luettelossa.