Sisällön jakaminen DLNA Certified™ -laitteiden kanssa

Voit katsella ja toistaa laitteeseen tallennettua mediasisältöä muissa laitteissa, kuten televisiossa tai tietokoneessa. Näiden laitteiden on oltava samassa langattomassa verkossa. Ne voivat olla Sony-televisioita tai -kaiuttimia tai tuotteita, joilla on Digital Living Network Alliance -järjestön myöntämä DLNA Certified™ -sertifiointi. Voit myös esittää ja toistaa sisältöä muilta DLNA Certified™ -laitteilta laitteessa.

Kun olet määrittänyt median jakamisen laitteiden välillä, voit esimerkiksi kuunnella kotitietokoneeseen tallennettuja musiikkitiedostoja laitteessa ja esittää laitteen kameralla otettuja valokuvia laajanäyttötelevisiossa.

DLNA Certified™ -laitteiden tiedostojen toistaminen laitteessasi

Kun esität filmejä toiselta DLNA Certified™ -laitteelta omassa laitteessasi, toinen laite toimii palvelimena. Toisin sanoen, se jakaa sisällön verkossa. Palvelinlaitteen oman sisällönjakotoiminnon on oltava käytössä ja annettava laitteellesi käyttöoikeudet. Sen täytyy myös olla yhdistetty samaan ‎Wi-Fi‎-verkkoon laitteesi kanssa.

Jaetun musiikkikappaleen toistaminen laitteessa

1. Varmista, että laitteet, joiden kanssa haluat jakaa tiedostoja, on yhdistetty samaan ‎Wi-Fi‎-verkkoon kuin laitteesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app music player.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Kotiverkko.
    4. Valitse yhdistettyjen laitteiden luettelosta laite.
    5. Selaa yhdistetyn laitteen kansioita ja valitse toistettava kappale. Kappaleen toisto käynnistyy automaattisesti, kun se valitaan.

Jaetun videon toistaminen laitteessa

1. Varmista, että laitteet, joiden kanssa haluat jakaa tiedostoja, on yhdistetty samaan ‎Wi-Fi‎-verkkoon kuin laitteesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Kotiverkko.
    4. Valitse yhdistettyjen laitteiden luettelosta laite.
    5. Selaa yhdistetyn laitteen kansioita ja valitse toistettava video.

Jaetun valokuvan näyttäminen laitteessa

1. Varmista, että laitteet, joiden kanssa haluat jakaa tiedostoja, on yhdistetty samaan ‎Wi-Fi‎-verkkoon kuin laitteesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Albumi.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Kotiverkko.
    4. Valitse yhdistettyjen laitteiden luettelosta laite.
    5. Selaa yhdistetyn laitteen kansioita ja valitse näytettävä kuva.

Laitteesi tiedostojen toistaminen DLNA Certified™ -laitteissa

Ennen kuin voit esittää tai toistaa puhelimen mediatiedostoja toisissa DLNA Certified™ -laitteissa, laitteen tiedostonjako on asennettava. Laitteita, joiden kanssa jaat sisältöä, kutsutaan asiakaslaitteiksi. Esimerkiksi televisio, tietokone tai lehtiötietokone voi toimia asiakaslaitteena. Laite toimii mediapalvelimena, kun se tarjoaa sisältöä asiakaslaitteille. Kun määrität laitteen tiedostonjaon, sinun on myös annettava käyttöoikeudet asiakaslaitteille. Kun olet tehnyt niin, kyseiset laitteet on merkitty rekisteröidyiksi. Käyttöoikeutta odottavat laitteet on merkitty odottaviksi laitteiksi.

Tiedostojen jakamisen määrittäminen muiden DLNA Certified™ -laitteiden kanssa

1. Yhdistä laite ‎Wi-Fi‎-verkkoon.
    2. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Vedä Jaa sisältö -liukusäädin oikealle.
    4. Yhdistä samassa ‎Wi-Fi‎-verkossa oleva tietokone tai muu DLNA™-asiakaslaite laitteeseesi.
    5. Laitteen tilariville tulee ilmoitus. Avaa ilmoitus ja määritä käyttöoikeudet kullekin asiakaslaitteelle, joka yrittää muodosta yhteyden laitteeseesi.

Note

Laitteesi mediakäytön vaiheet DLNA™-asiakaslaitteessa riippuvat asiakaslaitteesta. Lisätietoja saat asiakaslaitteen käyttöoppaasta. Jos verkossa oleva asiakaslaite ei saa yhteyttä laitteeseesi, tarkista että ‎Wi-Fi‎-verkko toimii.

Tip

Voit myös käyttää Mediapalvelin-valikkoa tietyissä sovelluksissa, kuten Musiikki tai Albumi. Voit tehdä tämän napauttamalla Icn sony app calendar l ja napauttamalla sitten Asetukset > Mediapalvelin.

Tiedostojenjaon lopettaminen muiden DLNA Certified™ -laitteiden kanssa

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Vedä kohdan Jaa sisältö liukusäädintä vasemmalle.

Odottavan laitteen käyttöoikeuksien valinta

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Valitse laite Odottavat laitteet -luettelosta.
    4. Valitse käyttöoikeustaso.

Rekisteröidyn laitteen nimen vaihtaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Valitse laite Rekisteröidyt laitteet -luettelosta ja valitse sitten Vaihda nimi.
    4. Kirjoita laitteen uusi nimi ja napauta sitten OK.

Rekisteröidyn laitteen käyttöoikeustason vaihtaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Valitse laite Rekisteröidyt laitteet -luettelosta.
    4. Napauta Vaihda käyttöoikeustasoa ja tee valinta.

Apua sisällön jakoon muiden DLNA Certified™ -laitteiden kanssa

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Mediapalvelin.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Ohje.