Puhelulokin käyttäminen

Puheluloki sisältää vastaamattomat Icn sony call log header missed call, vastatut Icn sony call log header incoming call ja soitetut Icn sony call log header outgoing call puhelut.

Puhelulokin avaaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.

Vastaamatta jääneiden puheluiden näyttäminen

1. Jos et ole vastannut puheluun, Icn sony call log header missed call tulee näkyviin tilariville. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta Vastaamatta jäänyt puhelu.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

• Napauta numeroa.

Tip

Voit muokata numeroa ennen soittamista koskettamalla numeroa puhelulokista ja pitämällä sitä alhaalla ja napauttamalla sitten Muokkaa numeroa ennen soittoa.

Puhelulokissa olevan numeron lisääminen yhteystietoihin

1. Kosketa puhelulokissa näkyvää numeroa, pidä sitä alhaalla ja napauta sitten Lisää yhteystietoon.
    2. Valitse yhteystieto, jolle haluat lisätä numeron, tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    3. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.

Puhelulokiasetusten tarkasteleminen

• Kun puheluloki on auki, napauta Icn sony key menu.

Tip

Voit käyttää myös yleisiä puheluasetuksia yllä olevien ohjeiden mukaan.