Videosisällön siirtäminen laitteeseen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Elokuvat, televisio-ohjelmat ja muu videosisältö kannattaa siirtää laitteeseen muista laitteista (esimerkiksi tietokoneesta) ennen Video-sovelluksen käytön aloittamista.. Sisältö voidaan siirtää usealla tavalla:

• Vain Windows®: Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla ja vedä ja pudota videotiedostot suoraan tietokoneen tiedostonhallintasovelluksella. Lisätietoja on kohdassa Tiedostojen hallinta tietokoneella.
    • Jos sinulla on PC- tai Apple® Mac® -tietokone, -tietokone, voit järjestellä sisältöä ja siirtää videotiedostoja laitteeseen Xperia™ Companionilla.