Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus
    Kameran yleiskatsaus
    1 Etukameran linssi
    2 Kuvaustilan valinta
    3 Etu- ja pääkameran välillä vaihtaminen
    4 Zoomaus
    5 Valokuvien ja videoiden katselu
    6 Sijainnin tallentamisen tilailmaisin
    7 Kuvien ottaminen tai videoiden kuvaaminen
    8 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen
    9 Kuvaustilan asetusten kuvake
    10 Salama-asetukset

Kuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran napauttamalla kamerakuvaketta Icn sony camera cap mode normal pitkään ja vetämällä sitä sitten vasemmalle.
    3. Kun kamera avautuu, napauta Icn sony camera onscreen lock button.

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Avaa kamera.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytön painiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Avaa kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Ota kuva napauttamalla näytön kamerapainiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Still-kameran salaman käyttäminen

1. Kun kamera on auki, napauta Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Valitse haluamasi salama-asetus.
    3. Ota valokuva.

Zoomauksen käyttäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas kameran ollesa auki.
    • Nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä kameran ollessa auki.

Videon kuvaaminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Aloita kuvaaminen napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    4. Voit keskeyttää videokuvauksen napauttamalla Icn sony semc camera pause normal. Jos haluat jatkaa tallennusta, napauta Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Lopeta tallentaminen napauttamalla Icn sony gingerbread cam stop recording.

Kuvan ottaminen videota kuvattaessa

• Jos haluat ottaa kuvan kuvatessasi videota, napauta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Kuvan tai tallennetun videon poistaminen

1. Etsi kuva tai video, jonka haluat poistaa.
    2. Tuo työkalurivi näkyviin napauttamalla näyttöä.
    3. Napauta Icn sony camera review delete.
    4. Vahvista napauttamalla Poista.