Synkronointi online-tilien kanssa

Voit synkronoida online-tileillä olevat yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ ja Twitter™. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti aktivoimalla automaattisen synkronointitoiminnon. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Verkkotilin määrittäminen synkronointia varten

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    3. Luo tili ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Verkkotilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi .
    2. Napauta sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Napauta sitten niiden kohteiden synkronointiasetusta, jotka haluat synkronoida.

Verkkotilin poistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi .
    2. Napauta poistettavan tilin nimeä.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista tili uudelleen.