Microsoft® Exchange ActiveSync® -synkronointi

Jos yrityksesi käyttää Microsoft Exchange ActiveSync -tilejä, voit käyttää yrityssähköpostiviestejä, kalenteritapaamisia ja yhteystietoja suoraan laitteestasi. Asennuksen jälkeen tietosi löytyvät Sähköposti-, Kalenteri- ja Yhteystiedot-sovelluksista.

EAS-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Varmista, että sinulla on käytettävissäsi toimialueen ja palvelimen tiedot (jotka olet saanut yritysverkon valvojalta).
    2. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili > Exchange ActiveSync.
    4. Anna työsähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    5. Napauta Seuraava. Laite aloittaa tilitietojen hakemisen. Jos tässä ilmenee virhe, anna tilisi toimialue- ja palvelintiedot manuaalisesti ja napauta sitten Seuraava.
    6. Anna yrityspalvelimelle oikeus hallita laitettasi napauttamalla OK.
    7. Valitse synkronointitapa, synkronointiväli ja laitteen kanssa synkronoitavat tiedot, esimerkiksi yhteystiedot ja kalenterimerkinnät.
    8. Napauta Seuraava ja valitse sitten uusien sähköpostien ilmoitustyyppi.
    9. Napauta Seuraava uudelleen. Anna työtilillesi nimi ja napauta sitten Viimeistele asennus.
    10. Pyydä tarvittaessa laitteen järjestelmänvalvojaa sallimaan sen, että yrityspalvelin voi hallita laitteen tiettyjä suojausominaisuuksia, kuten äänitallennuksen käytöstä poistoa ja tallennuksen salausta. Muussa tapauksessa tilin määritys ei onnistu.

Note

Kun vaihdata EAS-tilin kirjautumissalasanaa tietokoneella, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään laitteesi EAS-tiliin.

EAS-tilin asetusten muuttaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset ja valitse EAS-tili ja muuta sitten EAS-tilin asetuksia haluamallasi tavalla.

Synkronointivälin asettaminen EAS-tilille

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset ja valitse EAS-tili.
    4. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja valitse välivalinta.

EAS-tilin poistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi .
    2. Napauta Exchange ActiveSync ja valitse sitten poistettava EAS-tili.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista tili uudelleen.