Tukisovellus

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Laitteen tukisovelluksessa voit selata käyttöoppaita ja vianmääritysoppaita sekä etsiä tietoja ohjelmistopäivityksistä sekä hakea muita laitteeseesi liittyviä tietoja.

Tukisovelluksen käyttö

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app support, napauta sitä ja valitse sitten tarvittava tukikohde.

Note

Tukikokemus on paras, kun muodostat Internet-yhteyden tukisovellusta käytettäessä.