Näyttöasetukset

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti valaistuksesta riippumatta

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    3. Vedä kohdan Kirkkauden säätö liukusäädin Off-asentoon.
    4. Napauta Kirkkaustaso.
    5. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

Tip

Säätämällä kirkkautta pienemmälle saat akun kestämään pidempään.

Näytön sammutusta edeltävän valmiusajan säätäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Virransäästö.
    3. Valitse vaihtoehto.

Tip

Voit sammuttaa näytön nopeasti painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.

Älykäs taustavalon hallinta

Älykäs taustavalon hallinta pitää näytön päällä, kun laitetta pidetään kädessä. Kun asetat laitteen alas, näyttö sammuu valmiustila-asetuksen mukaisesti.

Älykkään taustavalon hallinnan ottaminen käyttöön

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Älykäs taustavalon ohjaus ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.

Näytön kiinnittäminen

Näytön kiinnityksellä voit määrittää laitteen näyttämään vain tietyn sovelluksen näytön. Jos esimerkiksi pelaat peliä ja kosketat vahingossa Koti-navigointinäppäintä, näytön kiinnitys estää aktiivisen pelisovellusnäytön pienennyksen. Tätä ominaisuutta voi käyttää myös silloin, kun lainaat laitteen jollekulle muulle, etkä halua hänen käyttää kuin yhtä sovellusta. Voit esimerkiksi lainata laitteen jollekulle valokuvan ottamista varten ja kiinnittää kamerasovelluksen näyttöön, jotta henkilö ei voi käyttää kovin helposti muita sovelluksia, kuten sähköpostia.

Note

Näytön kiinnittäminen ei toimi turvavälineenä eikä se täysin estä muita käyttäjiä poistamasta kiinnitystä ja käyttämästä laitetta. Jos haluat suojata tietoja, määritä laite pyytämään näytön lukituksen PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.

Näytön kiinnityksen käyttöönotto

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön kiinnitys.
    3. Vedä liukusäädin oikealle.
    4. Jos et ole määrittänyt laitteen näytön lukituksen kuviota, PIN-koodia tai salasanaa, vedä Lukitse laite irrotuksen aikana -liukusäädin oikealle ja valitse haluamasi asetus. Jos olet jo ottanut näytön lukituksen käyttöön, ota asianmukainen suojausasetus käytöllä vetämällä liukusäädintä näytön kiinnityksen aktivoinnin jälkeen.

Tip

Näytön kiinnitykseen ei tarvita kuviota, PIN-koodia eikä salasanaa.

Näytön kiinnittäminen

1. Varmista, että näytön kiinnittäminen on aktivoitu laitteessa.
    2. Avaa sovellus ja siirry sen näytön kohdalle, jonka haluat kiinnittää.
    3. Napauta Icn sony key open recent apps.
    4. Voit tuoda Icn sony screen pinning-näytönkiinnityskuvakkeen näkyviin sipaisemalla ylöspäin.
    5. Napauta Icn sony screen pinning.
    6. Napauta näkyviin tulevassa ponnahdusikkunassa Selvä.

Näytön kiinnittämisen poistaminen

1. Kosketa kiinnitetyssä näytössä painikkeita Icn sony key open recent apps ja Icn sony key and back samanaikaisesti ja pidä niitä alhaalla.
    2. Vapauta molemmat painikkeet.

Tip

Jos olet valinnut suojausasetuksen näytön kiinnitystä aktivoidessasi, sinun on avattava laitteen lukitus kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.