Näyttölukko

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus
    Käytettävissä on useita erilaisia tapoja lukita näyttö. Kunkin lukkotyypin suojaustaso on eritelty alla heikoimmasta vahvimpaan:
    • Pyyhkäisy – ei suojausta, mutta aloitusnäyttöön pääsee nopeasti.
    • Kuvio – voit avata laitteen lukituksen piirtämällä yksinkertaisen kuvion sormellasi.
    • PIN-koodi – voit avata laitteen lukituksen antamalla PIN-koodin, jossa on vähintään neljä numeroa.
    • Salasana – voit avata laitteen lukituksen antamalla aakkosnumeerisen salasanan.

Tip

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituksen avaamiskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta.

Tip

Jos olet määrittänyt Xperia™-laitteeseesi Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tilin, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Näin voi käydä, jos verkon järjestelmänvalvoja määrittää kaikille EAS-tileille tietyn lukitusnäyttötyypin yrityksen suojauskäytäntöjen mukaisesti. Tarkasta yrityksesi tai organisaatiosi käyttämät mobiililaitteiden verkkosuojauskäytännöt yrityksesi järjestelmänvalvojalta.

Tip

Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Näytön lukituskuvion luominen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > Kuvio.
    3. Toimi laitteesi ohjeiden mukaisesti.

Note

Jos annan näytön lukituskuvion väärin viisi kertaa peräkkäin, sinun täytyy odottaa 30 sekuntia, ennen kuin voit yrittää uudelleen.

Näyttölukitustyypin muuttaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus.

Näytön lukituskuvion muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio.
    4. Napauta Kuvio ja toimi sitten laitteen ohjeiden mukaisesti.

Näytön lukituksen PIN-koodin luominen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > PIN.
    3. Kirjoita numeerinen PIN-koodi ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna PIN-koodisi uudelleen ja vahvista se. Napauta sitten OK.

Näytön lukituksen salasanan luominen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > Salasana.
    3. Kirjoita salasana ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna salasanasi uudelleen ja vahvista se. Napauta sitten OK.

Lukituksen avaus sipaisemalla -toiminnon käyttöönotto

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio tai anna PIN-koodi tai salasana, jos käytät jotain näistä lukitustavoista.
    4. Napauta Pyyhkäise.

Unohdetun näyttölukon nollaaminen

Jos unohdat näyttölukon PIN-koodin, salasanan tai kuvion, voit ehkä nollata sen Protection by my Xperia -palvelun avulla. Et menetä mitään laitteesi sisältöä, kun nollaat näyttölukon Protection by my Xperia -palvelun avulla.

Jos haluat aktivoida Protection by my Xperia -palvelun, lue Kadonneen laitteen etsiminen .

Näyttölukon nollaaminen Protection by my Xperia -palvelussa

1. Varmista, että tiedät sen Google™-tilin käyttäjänimen ja salasanan, jolla olet ottanut Protection by my Xperia -palvelun käyttöön laitteessasi.
    2. Siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com millä tahansa Internetiin yhteydessä olevalla laitteella.
    3. Kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi.
    4. Napsauta oman laitteesi kuvaa kohdassa Omat laitteet.
    5. Vaihda näyttölukon PIN-koodi valitsemalla Lukitus tai Vaihda PIN2-koodi.
    6. Noudata Protection by Protection by my Xperia -palvelun antamia ohjeita.

Note

Laitteesi saatetaan lukita, kun nollaat näyttölukon, mutta tämä riippuu suojausasetuksistasi. Sinun täytyy tämän jälkeen antaa Google™-tilisi käyttäjänimi ja salasana, kun haluat käyttää laitettasi.