Puheluiden rajoittaminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Voit estää kaikki saapuvat tai lähtevät puhelut tai tiettyyn luokkaan kuuluvat puhelut. Jos olet saanut PIN2-koodin palveluntarjoajalta, voit myös käyttää kiinteitä valintanumeroita (FDN) rajoittamaan lähteviä puheluita. Jos tilaukseesi kuuluu vastaajapalvelu, voit lähettää kaikki tietyn yhteyshenkilön saapuvat puhelut suoraan vastaajaan. Jos haluat estää tietyn numeron, voit siirtyä Google Play™ -palveluun ja ladata tätä toimintoa tukevat sovellukset.

Note

Kaikki verkko-operaattorit eivät tue FDN-numeroita. Ota yhteyttä verkko-operaattoriin ja selvitä, tukeeko SIM-korttisi tai verkkopalvelusi tätä ominaisuutta.

Saapuvien tai lähtevien puhelujen estäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Puhelunesto ja valitse asetus.
    4. Anna salasana ja napauta OK.

Note

Kun määrität soitoneston ensimmäistä kertaa, sinun on annettava salasana, jotta voit aktivoida soitonestotoiminnon. Tätä samaa salasanaa tulee käyttää myöhemmin, jos haluat muokata soitonestoasetuksia.

Kiinteän valinnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puhelu > Sallitut numerot ja napauta sitä.
    3. Jos haluat ottaa kiinteän valinnan käyttöön, valitse Aktivoi kiinteä valinta. Jos haluat poistaa kiinteän valinnan käytöstä, valitse Poista kiinteän valinnan aktivointi.
    4. Anna PIN2-koodi ja napauta OK.

Hyväksyttyjen puhelun vastaanottajien luettelon käyttäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Sallitut numerot > Sallitut numerot.

SIM-kortin PIN2-koodin vaihtaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Vaihda PIN2-koodi.
    4. Syötä vanhan SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    5. Syötä uuden SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    6. Vahvista uusi PIN2 ja napauta OK.

Tietyn yhteyshenkilön saapuvien puheluiden lähettäminen suoraan vastaajaan

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app phonebook ja napauta sitä.
    3. Valitse yhteyshenkilö, jonka kaikki saapuvat puhelut haluat lähettää automaattisesti vastaajaan.
    4. Napauta Icn sony infiniteview optionmenu edit contact > Icn sony key menu.
    5. Valitse kohdan Kaikki puhelut vastaajaan viereinen valintaruutu.
    6. Napauta TALLENNA.