Sovellusten asetusten palauttaminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai tyhjentää sovellustiedot, jos sovelluksesi lakkaa vastaamasta tai aiheuttaa ongelmia laitteessa.

Sovellusasetusten palauttaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Nollaa sovellusasetukset.

Note

Sovellusasetusten palauttaminen ei poista sovellustietoja laitteesta.

Sovelluksen tietojen tyhjentäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT.

Note

Kun tyhjennät sovelluksen tiedot, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.

Note

Kaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

Sovelluksen oletusasetusten tyhjentäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Avaa oletuksena > OLETUSTEN TYHJENNYS.

Note

Kaikkien sovellusten ja palveluiden oletusasetuksia ei ole mahdollista tyhjentää.