Puhelinnäppäimistö

Puhelinnäppäimistö vastaa normaalia 12-näppäimistä puhelimen näppäimistöä. Siinä on ennakoiva tekstinsyöttö ja moninapautusten tuki. Voit aktivoida puhelinnäppäimistön tekstinantotavan näppäimistöasetuksista. Puhelinnäppäimistöä voi käyttää vain pystysuunnassa.

Puhelinnäppäimistön yleiskatsaus

1 Valitse tekstinantotapa. Voit napauttaa kutakin merkkiä kerran ja käyttää sanaehdotuksia tai napauttaa näppäintä niin monta kertaa, että oikea merkki on valittuna.
    2 Poista osoitinta edeltävä merkki.
    3 Lisää palautusmerkki rivin alkuun tai vahvista tekstin kirjoitus.
    4 Lisää välilyönti.
    5 Näytä erikoismerkit ja hymiöt.
    6 Näytä numerot.
    7 Vaihda suurten ja pienten merkkien välillä ja ota Caps Lock käyttöön.

Puhelinnäppäimistön ensimmäinen avauskerta

1. Napauta tekstinsyöttökenttää ja napauta sitten Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Napauta Pystynäppäimistö ja valitse Puhelinnäppäimistö.

Tekstin syöttäminen puhelinnäppäimistön avulla

• Kun Icn sony text input phonepad singletap on tulee näkyviin puhelinnäppäimistöön, napauta kutakin merkkinäppäintä vain kerran, vaikka kirjain ei olisikaan ensimmäinen näppäimellä kirjoitettava kirjain. Voit tuoda lisää sanaehdotuksia näkyviin napauttamalla ehdokkeja ja pitämällä niitä painettuna ja valitsemalla sanan luettelosta.
    • Kun Icn sony text input phonepad singletap off tulee näkyviin puhelinnäppäimistöön, napauta syötettävän merkin näyttönäppäintä. Jatka tämän painikkeen napauttamista, kunnes haluamasi merkki valitaan. Tee sama sitten seuraavalle syötettävälle merkille ja niin edelleen.

Numeroiden syöttäminen puhelinnäppäimistön avulla

• Kun puhelinnäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers horizontal. Numeroita sisältävä puhelinnäppäimistö tulee näkyviin.

Symbolien ja hymiöiden lisääminen puhelinnäppäimistöllä

1. Kun puhelinnäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony text input phonepad sym smiley. Näkyviin tulee ruudukko, jossa on numeroita ja hymiöitä.
    2. Voit tarkastella lisää valintoja siirtymällä ylös- tai alaspäin. Valitse symboli tai hymiö napauttamalla sitä.