Asetusten käyttäminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Voit tarkastella ja muokata laitteen asetuksia Asetukset-valikossa. Pääset sinne sekä aloitusnäytöstä että ilmoituspaneelista.

Laiteasetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta.

Pika-asetusruudun avaaminen ja sulkeminen

• Voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin.

Taskulampun käynnistäminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Icn sony sys torch.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Napauta näytön yläosan palkissa pitkään sen lisättävän pika-asetuksen kuvaketta, jonka haluat lisätä, ja vedä ja pudota se sitten näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Napauta kuvaketta pitkään ja siirrä se sitten haluttuun paikkaan.