Laitteen käyttö lompakkona

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Voit maksaa tuotteita laitteellasi ottamatta oikeaa lompakkoasi esiin. Lisäksi voit hallita kaikkia maksupalveluita yhdessä keskitetyssä paikassa. Kun suoritat maksun, muista ottaa NFC-toiminto käyttöön, ennen kuin kosketat kortinlukijaa laitteellasi. Saat lisätietoja NFC-sivulta.

Note

Mobiilimaksupalveluita ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Maksupalveluiden hallinnointi

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Napauta ja maksa. Näyttöön avautuu luettelo maksupalveluista.
    3. Hallinnoi maksupalveluita haluamallasi tavalla; voit esimerkiksi vaihtaa oletusmaksupalvelua.