Sähköpostiviestien järjestäminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Sähköpostien lajittelu

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse lajiteltava tili. Jos haluat lajitella kaikkien tilien viestit, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluasetus.

Sähköpostien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten haluamasi sähköpostitili. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita hakuteksti ja napauta näppäimistöltä Icn sony menu search.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta sähköpostiviestiä, jonka haluat avata.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Sähköposti.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten tarkistettava tili.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestin poistaminen

• Selaa sipaisemalla oikealle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat poistaa.

Note

Jotta yllä kuvattu toiminnallisuus toimisi, Poistaminen sipaisemalla -ominaisuuden on oltava aktivoitu. Se on tavallisesti aktivoitu oletusasetuksena. Voit varmistaa, että se on aktivoitu, napauttamalla Icn sony key menu > Asetukset ja valitsemalla sitten kohdan Järjestä tai poista sipaisemalla vieressä olevan valintaruudun.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.

Note

Jotta yllä kuvattu toiminnallisuus toimisi, Poistaminen sipaisemalla -ominaisuuden on oltava aktivoitu. Se on tavallisesti aktivoitu oletusasetuksena. Voit varmistaa, että se on aktivoitu, napauttamalla Icn sony key menu > Asetukset ja valitsemalla sitten kohdan Järjestä tai poista sipaisemalla vieressä olevan valintaruudun.