News Suite

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

News Suite -sovelluksen käyttö

News Suite -sovelluksella voit keskittää suosikkiuutiset, videot ja yhteisöpalvelusyötteet yhteen paikkaan. News Suite -aloitusnäytöstä saat hyvän yleiskäsityksen kavereidesi Facebook- ja Twitter™-toiminnasta. Siinä voit myös lukea tilaamasi uutissyötteet. Lukemisen helpottamiseksi sovellus merkitsee artikkelit eri värein ja suhteuttaa niiden koon. Se myös kuvittaa artikkeleita lisäämällä valokuvia ja rajaamalla kavereidesi kasvoja.

Note

News Suite -sovellus ei ole käytettävissä kaikilla markkina-alueilla.

News Suite -sovelluksen avaaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app socialife ja napauta sitä.