Viestintäasetukset

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Voit määrittää ilmoitusäänen napauttamalla Ilmoitusääni ja valitsemalla sitten haluamasi asetuksen tai napauttamalla Icn sony browser add ja valitsemalla laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.
    5. Muita ilmoitusasetuksia voit muokata niiden liukusäätimillä.

Lähtevien viestien toimituskuittaustoiminnon käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Vedä kohdan Toimituskuittaus vieressä olevaa liukusäädintä oikealle tai vasemmalle.

Note

Kun toimituskuittaustoiminto on käytössä, toimitetuissa viesteissä näkyy Lähetetty.