Laitteen suojauksen varmistaminen

Laitteessasi on monia suojaustapoja: suosittelemme niiden käyttöä, sillä ne suojaavat laitettasi, jos se katoaa tai varastetaan.

Käytettävissä ovat seuraavat suojaustavat:

• Määritä laitteelle turvallinen näyttölukitus eli PIN-koodi tai salasana- tai kuviolukitus, jolla estät muita käyttämästä laitetta tai poistamasta sen tietoja. Lisätietoja on kohdassa Näyttölukko.
    • Lisää Google™-tili, jolla voit estää muita käyttämästä laitettasi, jos se varastetaan tai sen tiedot poistetaan. Saat lisätietoja kohdasta Miksi Google™-tili tarvitaan?
    • Ota käyttöön joko Protection by my Xperia tai Android™ Device Manager -verkkopalvelu. Kun käytät jompaakumpaa näistä palveluista, voit etäpaikantaa, -lukita tai -pyyhkiä kadonneen laitteen. Saat lisätietoja kohdasta Kadonneen laitteen etsiminen .

Laitteen omistajan tarkistaminen

Kun laitteesi on suojattu, sinun on joko avattava näytön lukitus PIN-koodilla, salasanalla, kuviolla tai annettava Google™-tilisi tiedot, riippuen käytetyistä suojausominaisuuksista. Alla on esimerkkejä suojausominaisuuksista ja edelletyistä tunnistetiedoista:

• Tehdasasetusten palautussuojaus: Sinun on avattava näytön lukitus, jotta voit suorittaa tehdasasetusten palautuksen.
    • Protection by my Xperia: Jos nollaat laitteesi tällä etäpalvelulla, sinun on annettava palveluun liittyvän Google™-tilin käyttäjänimi ja salasana. Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin, ennen kuin prosessi voidaan suorittaa loppuun. Muut et voi käyttää laitetta palautuksen jälkeen.
    • Android™ Device Manager: Jos nollaat laitteesi tällä etäpalvelulla, sinun on annettava Google™-tilin käyttäjänimi ja salasana. Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin, ennen kuin prosessi voidaan suorittaa loppuun. Muut et voi käyttää laitetta palautuksen jälkeen.
    • Ohjelmiston korjaus: Jos korjaat ohjelmiston Xperia™ Companion -ohjelmistolla, sinulta pyydetään Google™-tilin käyttäjänimeä ja salasanaa, kun käynnistät laitteen korjauksen jälkeen.

Note

Android™ Device Manager edellyttää, että annat Google™-tilin tiedot. Tämä voi olla mikä tahansa laitteelle määritetty Google™-tili. Jos et pysty antamaan asianmukaisia tilitietoja asennusprosessin aikana, et pysty käyttämään laitetta ollenkaan.