Näytön lukitseminen ja lukituksen avaaminen

Kun laite on päällä ja jätetty käyttämättä tietyksi aikaa, näyttö pimenee akun säästämiseksi ja lukittuu automaattisesti. Tämä lukko estää kosketusnäytön tahattoman käytön, kun puhelinta ei käytetä. Kun ostat laitteen, näytön peruspyyhkäisylukitus on jo määritetty siihen. Tämä tarkoittaa, että sinun on avattava näytön lukitus sipaisemalla näytössä ylös tai vasemmalle. Voit muuttaa suojausasetuksia myöhemmin ja lisätä muunlaisia lukituksia. Lisätietoja on kohdassa Näyttölukko.

Lukitusnäyttö

Näytön aktivointi

• Paina virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.

Näytön lukitseminen

• Kun näyttö on aktiivinen, paina nopeasti virtapainiketta Icn sony key and power k90.