Internet- ja MMS-asetukset

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Multimediaviestien lähettäminen ja Internetin käyttäminen ilman ‎Wi-Fi‎-verkkoa edellyttää toimivaa matkapuhelindatayhteyttä ja asianmukaisia Internet- ja MMS (Multimedia Messaging Service) -asetuksia. Alla on joitakin vihjeitä:

• Useimpien matkapuhelinverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tällöin Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen voi aloittaa heti.
    • Nämä asetukset voi ladata ‎Wi-Fi‎-yhteydellä.
    • Voit lisätä, muokata ja poistaa Internet- ja MMS-asetuksia manuaalisesti laitteessa milloin tahansa. Jos muutat tai poistat Internet- tai MMS-asetuksen vahingossa, lataa Internet- ja MMS-asetukset uudelleen.
    • Jos et voi käyttää Internetiä mobiiliverkolla tai jos multimediaviestinvälitys ei toimi vaikka Internet- ja MMS-asetukset on ladattu laitteeseen, viittaa verkon katealueen, mobiilidatayhteyden ja MMS:n ongelmien vianmääritysvinkkeihin.
    • Jos akunsäästö on käytössä virran säästämiseksi, kaikki mobiilidataliikenne keskeytyy näytön ollessa sammuksissa. Jos tämä aiheuttaa yhteysongelmia, kokeile estää joidenkin sovellusten ja palveluiden keskeyttäminen tai poista akunsäästö tilapäisesti käytöstä.
    • Jos samalla laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi ladata Internet- ja viestintäasetukset asetusvalikosta. Ladatut asetukset koskevat kuitenkin kaikkia käyttäjiä.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Napauta kohdasta Aloitusnäyttö vaihtoehtoa Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Lisää > Internet-asetukset.
    3. Napauta Hyväksy. Kun asetukset on ladattu, tilarivillä on Icn sony internet settings downloaded ja mobiilitiedonsiirto otetaan käyttöön automaattisesti.

Note

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot ja napauta sitä.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > Icn sony menu add.
    4. Napauta Nimi ja kirjoita haluamasi nimi.
    5. Napauta Yhteysosoite ja kirjoita käyttöpisteen nimi.
    6. Anna kaikki muut tarpeelliset tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat tarpeen, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta Icn sony key menu ja napauta TALLENNA.
    8. Voit valita juuri lisäämäsi APN:n napauttamalla sen nimen vieressä olevaa valintanappia. Valinnan jälkeen tästä APN:stä tulee oletus-APN Internet- ja MMS-palveluille.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten esittäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Voit esittää lisätietoja napauttamalla jotain käytettävissä olevaa kohdetta.

Note

Jos käytettävissä olevia yhteyksiä on useita, aktiivinen verkkoyhteys on ilmaistu merkityllä painikkeella Icn sony marked button.