Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin. Lisäksi jos laitteesi varastetaan, jotkin verkkopalveluntarjoajat voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi.

Lokeroon merkityn IMEI-numeron tarkistaminen

IMEI-numeron tarkistaminen

Note

Älä väännä lokeroa, kun vedät sitä ulos tai työnnät sitä takaisin sisään.

1. Irrota SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä.
    3. Vedä lokero ulos kynnellä.
    4. Ota lokeron molemmista osista kiinni ja vedä se ulos vaakatasossa kuvan osoittamalla tavalla.

Tip

Voit tarkistaa IMEI-numeron myös avaamalla numerovalintanäppäimistön ja kirjoittamalla *#06#.

IMEI-numeron tarkasteleminen laiteasetuksista

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.