Aloitusnäyttö

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Aloitusnäyttö on laitteesi keskus ja aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään 20 ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna näkyvä piste on tämänhetkinen sijaintisi.

Paneelien laajennus aloitusnäytöstä

1 Xperia™-laitteen esittely -lisäohjelma – avaa lisäohjelma napauttamalla ja valitse sitten tehtävä, kuten sisällön kopiointi vanhasta laitteestasi tai Xperia™-palvelujen määritys.
    2 Pisteet – nämä ilmaisevat aloitusnäytön sivujen määrän.

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Aloitusnäytön ruudut

Ruudun asettaminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten näytön vasemmasta yläkulmasta Icn sony key and home.

Sivun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Voit selata sivuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla Icn sony and homescreen add pane.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen delete pane sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Sovelluksen poistaminen aloitusnäytöstä

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Selaa paneeleita pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Kaikissa poistettavissa sovelluksissa näytetään Icn sony home uninstall-kuvake.
    3. Napauta sovellusta, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Kuvakkeiden koon säätäminen aloitusnäytössä

1. Kosketa ja pidä alhaalla jotakin kohtaa aloitusnäytössä, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Icn sony homescreen settings.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse vaihtoehto.