Kameran yleiset asetukset

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Kuvaustila-asetusten yleiskatsaus

Icn sony camera superior auto Paras auto-maattisäätö
    Optimoi asetukset mihin tahansa kuvaustilaan sopiviksi.
    Icn sony camera mode manual Manuaalinen
    Muokkaa kamera-asetuksia manuaalisesti.

Kuvaustilan vaihtaminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Sipaise näyttö haluamaasi kuvaustilaan.

Paras automaattisäätö

Paras automaattisäätö -tila tunnistaa kuvausolosuhteet ja säätää asetuksia automaattisesti siten, että otettavasta valokuvasta tulee mahdollisimman hyvä.

Manuaalinen tila

Käytä manuaalista tilaa, kun haluat säätää kameran kuvausasetuksia manuaalisesti.

Tallenna sijainti

Lisää kuviisi maantieteellinen sijainti (geotunniste), kun otat kuvia.

Kosketustallennus

Valitse tarkennusalue ja kosketa sitten kameran näyttöä sormella. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Ristikkoviivat

Voit ottaa kameran etsimessä näytettävät ruudukkoviivat käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Kuvien automaattinen esikatselu

Voit halutessasi esikatsella valokuvia heti niiden ottamisen jälkeen.

Päällä
    Kun otat kuvan, näet sen esikatselun näytön oikeassa alakulmassa kolmen sekunnin ajan.
    Vain etukamera
    Kun otat kuvan etukameralla, näet sen esikatselun näytön oikeassa alakulmassa kolmen sekunnin ajan.
    Pois päältä
    Kuva tai video tallennetaan heti sen ottamisen jälkeen. Esikatselua ei näytetä.

Äänenvoimakkuusnäppäimen käyttö

Voit valita, miten äänenvoimakkuusnäppäintä käytetään kuvia ottaessasi.

Zoomaus
    Voit käyttää äänenvoimakkuusnäppäintä lähentämiseen ja loitontamiseen.
    Äänenvoimakkuus
    Voit käyttää äänenvoimakkuusnäppäintä äänenvoimakkuuden säätämiseen.
    Suljin
    Voit käyttää äänenvoimakkuusnäppäintä kuvien ottamiseen.

Äänet

Voit ottaa sulkimen äänen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Datan tallennus

Voit tallentaa datan joko irrotettavalle SD-kortille tai laitteen sisäiseen muistiin.

Sisäinen muisti
    Valokuvat ja videot tallennetaan laitteen muistiin.
    SD-kortti
    Valokuvat ja videot tallennetaan SD-kortille.

Pikakäynnistys

Pikakäynnistysasetuksilla voit käynnistää kameran, kun näyttö on lukittuna.

Vain käynnistys
    Kun vedät kohdasta Icn sony camera cap mode normal alaspäin, pääkamera käynnistetään lepotilasta.
    Käynnistä ja kuvaa
    Kun vedät kohdasta Icn sony camera cap mode normal sisäänpäin, still-kamera käynnistetään lepotilasta ja kamera ottaa valokuvan.
    Käynnistä ja tallenna video
    Kun vedä kohdasta Icn sony camera cap mode normal sisäänpäin, videokamera käynnistetään lepotilasta ja taltiointi aloitetaan.
    Pois päältä

Väri ja kirkkaus

Voit säätää väriä ja kirkkautta manuaalisesti, kun väri- ja kirkkausasetuskuvake Icn sony cam brightness color on näkyvissä.

Valkotasapaino

Tämä toiminto, joka on käytettävissä vain Manuaalinen-kuvaustilassa, säätää väritasapainon valaistusolosuhteisiin sopivaksi. Voit säätää valotusta myös manuaalisesti välillä -2.0 EV – +2.0 EV. Voit esimerkiksi suurentaa kuvan kirkkautta tai pienentää kokonaisvalotusta napauttamalla plus- tai miinusohjaimia, kun valkotasapainon asetuskuvake Icn sony cam white balance main näkyy näytössä.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Säätää väritasapainon automaattisesti valaistusolosuhteisiin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Hehkulamppu
    Säätää väritasapainon lämpimissä valaistusolosuhteissa, kuten lamppujen alla.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Loisteputki
    Säätää väritasapainoa loisteputkille valaistuihin tiloihin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Päivänvalo
    Säätää väritasapainon aurinkoisissa ulkoilmaolosuhteissa.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Pilvinen
    Säätää väritasapainoa pilviselle ilmalle sopivaksi.