account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

    Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

    Voit siirtää puheluja toiselle vastaanottajalle, kuten toiseen puhelinnumeroon, toiseen laitteeseen tai vastaajaan.

    Soitonsiirto

    1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Soitonsiirto ja valitse haluamasi asetus.
    4. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten käyttöönottopainiketta.

    Soitonsiirron poistaminen käytöstä

    1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puhelu > Soitonsiirto ja napauta sitä.
    3. Valitse vaihtoehto ja napauta sitten Poista käytöstä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!