Kadonneen laitteen etsiminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Laitteen paikantaminen kartalla

Jos sinulla on Google™-tili, Protection by my Xperia -verkkopalvelu voi auttaa paikantamaan laitteen ja suojaamaan sitä, jos kadotat sen. Jos olet aktivoinut tämän palvelun laitteessasi, voit

• paikantaa laitteen kartalla
    • toistaa hälytyksen myös silloin, kun laite on Älä häiritse -tilassa
    • lukita laitteen etäsijainnista ja näyttää yhteystiedot sen näytössä sen löytäjälle
    • tyhjentää laitteen sisäisen ja ulkoisen muistin etäsijainnista viimeisenä keinona.

Note

Protection by my Xperia -palvelu ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Note

Jos tyhjennät laitteen sisäisen muistin Protection by my Xperia -verkkopalvelua käyttämällä, sinun on kirjauduttava sille Google™-tilille, jolle laite on viimeksi synkronoitu, kun käynnistät laitteen seuraavan kerran.

Protection by my Xperia -palvelun käyttöönottaminen

1. Varmista, että sinulla on käytössäsi datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    2. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > my Xperia -suojaus > Aktivoi.
    4. Valitse valintaruutu, jolla hyväksyt palvelun käyttöehdot. Napauta sitten Hyväksy.
    5. Kirjaudu Google™-tiliisi pyydettäessä. Jos sinulla ei ole tiliä, luo tili.

Note

Jos haluat varmistaa, että Protection by my Xperia -palvelu voi paikantamaan laitteesi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi.

Note

Jos laitteella on useita käyttäjiä, vain omistajana kirjautunut käyttäjä voi käyttää Protection by my Xperia -palvelua.

Kadonneen laitteen löytäminen Android™ Device Managerilla

Google™ tarjoaa verkkopohjaista sijainti- ja suojauspalvelua nimeltä Android™ Device Manager. Sitä voi käyttää samanaikaisesti my Xperia -palvelun kanssa tai sen sijaan. Jos laitteesi katoaa, Android™ Device Managerilla voit

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin
    • soittaa laitteeseesi tai lukita sen, poistaa kaikki sen tiedot tai lisätä lukitusnäyttöön puhelinnumeron

Lisätietoja Android™ Device Managerista on osoitteessa http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager ei toimi, jos laitteesi on sammutettu tai jos sillä ei ole Internet-yhteyttä. Android™ Device Manager -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla

Android™ Device Managerin käyttöönotto

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään omistajana.
    2. Varmista, että sinulla on käytössä datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    3. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Suojaus.
    5. Ota Etäpaikanna tämä laite- ja Salli etälukitus ja etäpyyhintä -asetus käyttöön liukusäätimellä.
    6. Hyväksy tarvittaessa käyttöehdot napauttamalla Aktivoi.
    7. Jos haluat tarkistaa, että Android™ Device Manager voi paikantaa laitteesi, kun olet ottanut palvelun käyttöön, siirry osoitteeseen www.android.com/devicemanager ja kirjaudu sisään Google™-tililläsi.